O altfel de dragoste la prima vedere

11169711_464846877007592_708316013207439939_o

          A fost dragoste la prima vedere! Te-am zărit într-o dimineață obișnuită de luni, în timp ce stăteam la semafor. Drumul acesta îl cunoșteam în cele mai mici detalii, deoarece îl parcurgeam în fiecare zi. Recunoșteam până și o parte din oamenii ce coborau din tramvai, sau dintre cei ce traversau intersecția la aceeași oră în fiecare dimineață. Părea să fie o zi obișnuită, fără nimic ieșit din tipar. Nimic nu prevestea că…

          Atunci, ca o nălucă, ai apărut tu! Iute, plină de atâta energie, te strecurai printre oameni cu o ușurință aparte, încât mi-ai stârnit o curiozitate neobișnuită de a te cunoaște. Te vedeam pentru prima oară. Ochii mei somnoroși, ce așteptau să degust avid cafeaua de dimineață, s-au mărit instant, umplându-se de admirație. Ordinea cronologică a lucrurilor ce mi le înșiruiam în minte cu stăruință în fiecare dimineață a dispărut ca printr-un gest magic. Te-am urmărit îndelung cu privirea, până ai dispărut din raza mea vizuală, lăsându-mi un dulce gust al copilăriei, iar mintea mea s-a perindat în călătorii, pe care nu mi le imaginam câteva secunde mai devreme.

          Câte nebunii nu puteam face împreună…Puteam merge să colindăm împreună marile metropole ale lumii, fără a cunoaște oboseala sau fără a fi stresați de timp! Puteam să ne strecurăm în zilele însorite pe aleile parcului Herăstrău sau pe potecile, ce duc către locuri bătătorite doar de picioarele umblate ale călătorilor pasionați de frumos și natură! Am fi mers împreună chiar și la birou sau spre plajă oprindu-ne să admirăm răsăritul sau asfințitul soarelui. Împreună cu tine aș fi mers oriunde, oricând fără să-mi fie teamă de nimic.

          Recunosc! M-ai făcut curioasă! Am dat cursul imboldulul ce mă înghiontea necontenit și am vrut să aflu mai multe despre tine. Cine ești și de ce ai avut puterea de a-mi da idei mărețe, într-o dimineață obișnuită. Inspirația mea a fost să te caut pe wheel-e.ro și te-am găsit E-twow Booster+ ! M-am bucurat precum un copil care primește cadou de Paști, trotineta electrică preferată!

16864989_764723530353257_5632614863490668264_n

          Copilul din sufletul meu, într-un trup de om mare acum, nu a uitat niciodată să se joace și se încăpățânează să creeze din fiecare clipă un prilej de bucurie pentru oamenii mari. Trotineta electrică Booster + mă face  să fiu pregătită de drum, fără a găsi scuze că sunt obosită sau invocând faptul că va fi și mâine o nouă zi.

          De ce  trotineta electrica Wheel-E?

 • Este modul meu ideal de trasport pe care mi l-am dorit mereu să fie nepoluant, electric și de bună calitate.
 • Este comercializată de Wheel-E, dealerul oficial al trotinetelor electrice E-TWOW în România, Grecia, Bulgaria si Ungaria.
 • Este prima trotineta electrica portabila, fiind cel mai economic vehicul din lume construit vreodată.
 • Este compania perfectă, deoarece este complet pliabilă.
 • Are un design dinamic, având garda la sol redusă, roți de 200mm, ghidon ajustabil pe înăllțime și sistem de pliere completă.
 • Este investiția ideală, universal valabilă, putând fi folosită de la 18 ani până la cele mai înaintate vârste.

11061781_450168905142056_8381201978827891516_o

 • Siguranță garantată prin sistem de recuperare  a energiei cinetice, KERS, sistem frânare regenerativ, frânare magnetică și pilot automat.
 • Mă ajută să mă strecor în cel mai ușor mod cu putință prin traficul urban, extrem de aglomerat!
 • Îmi pot permite luxul de a mă bucura de orice zi frumoasă, alegând să admir la pas orice îmi stârnește admirația, preț de câteva secunde sau ore, fără a incomoda trecătorii sau traficul.
 • E investiția ideală, care te scoate complet din anonimat și pe care o poți folosi oriunde și oricum!
 • Uiți garantat de trafic aglomerat și rezolvi rapid problema parcărilor aglomerate deoarece trotineta este pliabilă și o poți lua cu tine.

10572258_450168548475425_2013892394496579780_o

 • Problema combustibilului este ca și rezolvată, deoarece fiecare trotinetă electrică este echipată cu o baterie specială de litiu-polimer și încărcător inteligent cu funcție de protecție, încărcarea fiind de maxim 3 ore.
 • Are mai puțin de 10 kilograme și poate fi depozitată cu ușurintă în spații înguste.
 • Un produs autentic românesc, cu inovații la motor și sistemul de pliere.
 • Are autonomie de 40 de kilometri, fapt ce-ți conferă posibilitatea de a colinda fără griji în locurile preferate.

18209225_800889093403367_3679609073737579624_o

 • Nu ai nevoie de permis de conducere special, trotineta electrică având opțiuni de activare Cruise control, foarte simple de utilizat, doar prin apăsarea manetei de accelerație de câteva ori, conform manualului de utilizare.
 • Nu necesită întreținere specială, fiind necesar doar lunar, verificarea șuruburilor și gresarea cu spray de vaselină a elementelor în mișcare. Nu trebuie decât să fie menținută uscată și curată.
 • Dotare cu far LED, senzor de lumină ce se aprinde automat în funcție de lumina ambientală.
 • Mișcare în aer liber încă de la primele ore ale zilei, fără a aștepta doar acele zile speciale dedicate acestei activități.
 • Extrem de util condsider faptul că poate fi reglată pe pilot automat, fără a mai fi nevoie să apăsați pe maneta de accelerație.
 • Se poate achiziționa foarte ușor, de pe pagina magazinului online Wheel-E, fiind pentru toate buzunarele, prețul variind între 1000 lei și 13500 lei.
 • Nu te sfii să o încerci și tu trotineta electrică Wheel-E! Vedete precum Aurelian Temișan, Gheorghe Gheorghiu, Kamara, Max Dragomir, Mihai Morar, au devenit pasionați de mult timp și circulă cu acest facil și benefic mod personal de transport!

Bine de știut , înainte de a te îndrăgosti iremediabil de  trotineta electrica Wheel-E!

 • Trebuie să citiți  cu atenție intrucțiunile și avertismentele din manualul de utilizare al produsului!
 • Produsul creează dependență de a te scoate oricând afară din casă și de a te bucura din plin de fiecare clipă!

18193280_798340186991591_6953130107431256429_o

      Îndrăznește și tu să testezi noua modalitate de a călători  prin mijloace de transport personale electrice de la Wheel-E.ro! Nu ezita să-mi împărtășești impresiile tale! Abia aștept să avem ce povesti!

Fotografii preluate de pe WHEEL-E

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s