Distribuie vestea cea mare! Autonom sprijină activitatea comunitară cu flota din dotare!

Mă bucur să văd că, în aceste vremuri tulburi, există mulți oameni de suflet, care nu stau cu mâinile în sân și iau atitudine! Se organizează, se mobilizează, așa cum fac de fiecare dată, însă ajutorul acordat altădată devine acum aproape imposibil de realizat. Dincolo de dificultățile pe care le întâmpină cu strângerea fondurilor sau donațiilor, numeroase ONG-uri trebuie să se găsească acum și la o cale de mobilitate în distribuirea ajutoarelor.

Sunt instituții publice unde se dă o luptă continuă și istovitoare cu virusul COVID-19. Personalul medical, militarii, polițiștii, jandarmii sunt la datorie mereu, iar cazurile cresc de la o zi la alta. Peste tot, se vorbește de insuficiența echipamentelor de protecție și dezinfectanților. Cei afectați de Coronavirus au nevoie de suport. Necontenit. Și cum să nu ajuți fundațiile și ONG-urile care își manifestă suportul necondiționat în lupta cu temutul virus? Însă, pentru a-și duce această misiune nobilă până la capăt, acești oameni au nevoie de suportul nostru, al fiecăruia dintre noi.

Un aspect, la care poate că nu s-au gândit mulți, ar fi faptul că, în aceste vremuri, să ajungi la spitalul aflat în nevoie este o adevărată provocare. Puțini se mai încumetă. E greu să-ți duci misiunea nobilă până la capăt în aceste zile. De aceea, nu pot decât să laud inițiativa celor de la Autonom, care și-au pus la dispoziție flota de mașini din țară ONG-urilor și fundațiilor ce s-au alăturat luptei împotriva Coronavirusului. Mulți dintre noi stăm acasă acum, însă acest lucru nu ne permite să fim nepăsători față de situația actuală cu care se confrunță întreaga lume! Haideți ca fiecare dintre noi să contribuim într-un fel sau altul! Chiar dacă este recomandată distanțarea socială, să avem grijă să nu ne pierdem conduita morală și să fim oameni, înainte de toate! Gândiți-vă, oare cum ar fi dacă fiecare dintre noi și-ar adresa zilnic întrebarea: “Eu cu ce am contribuit astăzi pentru a ajuta să ieșim din situația tulbure în care ne aflăm?”

Până și simplu fapt de a distribui și împărtăși o informație, dintr-o sursă verificată, e un ajutor. Poate că, în acest moment, cineva vrea să doneze unui ONG sau unei fundații o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor de protecție și dezinfectanților. Sau pur și simplu vrea să doneze o masă caldă celor aflați în linia întâi în această luptă necontenită. Ori poate sunt voluntari dornici să ajute la livrarea cumpărăturilor, medicamentelor pentru persoanele aflate în izolare sau celor din categoriile de risc. Poate că aceste organizații vor să ajute, dar nu au mașină pentru a se deplasa în zonele afectate.

Oricât de bună ar fi intenția de ambele părți, implicit se vor naște câteva semne de întrebare în contextul situației de față. Pentru că fiecare minut contează în lupta pentru această cauză nobilă, gândește-te cât de util ar fi dacă ar citi articolul ăsta și ar afla că:

mobilitate_ONG-1024x568

Autonom, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, pune la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului.

Unde îi puteți contacta?

Adresa de e-mail help@autonom.ro
Numărul de telefon +40 747 277 610

Au mașina potrivită pentru distribuirea materialelor?

Flotă variată: de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri;

Sunt aceste mașini sigure în contextul pandemiei COVID-19?

Măsuri de prevenire împotriva COVID-19, Pentru siguranța șoferilor și a clienților luate de firma Autonom:
1. După fiecare preluare/transfer, mașinile sunt dezinfectate, acordându-se o atenție deosebită tuturor mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului.

2. După dezinfectare, fiecare mașină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minimum 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

3. Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) sunt dezinfectate înainte de preluarea de la client și încă o dată la sediul Autonom, înainte de predare. Ulterior, recomandăm ca mașinile să rămână neutilizate de către client timp de 24 h de la predare.

4. Toate cheile mașinilor, precum și documentele auto, sunt dezinfectate și neutralizate înainte de a ajunge la următorul client

5. Șoferii au primit numeroase informări, precum și mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei, cât și pentru pasageri).

6. Reprezentanții din agenții vor purta de fiecare dată mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor și vor păstra distanța socială necesară în interacțiunea cu clienții.

În ce orașe este prezent Autonom?

Dacă vrei să afli toate detaliile despre serviciile gratuite de mobilitate în această perioadă, poți accesa următorul link, de unde poți afla care este cea mai apropiată locație a acestei companii.

Ia și tu atitudine și implică-te! Distribuie informația, astfel încât aceasta să ajungă acolo unde este cu adevărat nevoie!
Do your part!

#SpreadTheNews

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s