Cum m-au făcut trei lăzi de legume și fructe să descopăr revelația momentului!

Sincer vă spun: mă tot învârt de vreo săptămână pe social media ca o oaie fără cap, căutând oferte de Black Friday. M-am ambiționat rău! Cum deschid rețelele de socializare, aproape că nu e femeie să nu arate perfect. Unde mai pui că au găsit rețeta perfectă de a avea timp pentru toate: yoga, coafor, casă, familie, carieră? Gata! Mi-am propus ca de data asta să fiu și eu “the perfect woman” și să nu mai spăl, șterg și muncesc toată ziua, însă recunosc deschis: după ce am probat vizual zeci de ținute și m-am imaginat mare divă, am rămas tot la tricoul și blugii mei ăia vechi. Neuronul meu și-a amintit că e pandemie și unde Dumnezeu port eu ținute glamuroase și sclipicioase pe vremea asta?

Apoi m-a împins Necuratul să citesc un articol despre ținute perfecte toamnă-iarnă 2020. Jur că 90% aveau stiletto în picioare! Dă-i și caută stiletto! Ba n-aveau mărimea, ba nu aveau promoție, ba mă gândeam cu ce culoare, cu ce să le combin? Dar nu m-a ținut decât vreo două zile deoarece, cum stăteam eu așa și mă visam mare divă, vine omul meu din piață cu trei lăzi: una de prune, una de clementine și una de castraveți. Știți cum am uitat de “feșăn”? Instant!

În 3 secunde am avut revelația lunii! Cum stăteam și spălam fiecare fruct, m-am gândit ca tot omul: “Ce-mi trebuie să-mi fac viața mai ușoară? Rochii incomode? Nu! Make-up în șapte straturi? Nu! Mi-ar fura ore întregi din viață! Tocuri incomode? Nu! Mi-ar accentua durerea de spate și mai mult! Păi ce-ți dorești, măi fată? Vreau timp pentru mine să-mi pot permite și eu, în fiecare zi, câteva minute să mă relaxez, să aștept, cum ar spune englezul, 5 o’clock ăla, cu sau fără prieteni. Da, asta vreau, categoric!”. Dar găsesc eu oare timp de vânzare? Timp nu, dar iată cum am învârtit-o eu din condei ca să-mi câștig propriul meu timp.

Ce-mi fură cel mai mult timp din viață în vremurile astea? Dezinfectatul casei, al hainelor și produselor cumpărate pentru că cel mai important lucru în aceste vremuri e sănătatea!

Oameni buni! Cu trei lăzi de fructe și legume în față am descoperit ceea ce-mi doresc! Cel mai util lucru, în această perioadă, mi-ar fi un frigider care să aibă și funcție antibacteriană, să poată ține legumele și fructele cât mai mult timp proaspete pentru că, făcând cumpărăturile în cantitate mare, există și riscul de a se strica în câteva zile. Cele trei lăzi mi-au adus răspunsul pe care nici nu-l visam. Algoritmi de căutare, planetele aliniate, soarta, nu știu, dar cert e că s-o fi săturat energia asta universală de văicărelile mele că abia aștept să vă spun ce am descoperit! Nu de alta, dar poate vă e util sau mai sunteți câțiva ca și mine în situația asta.

Am descoperit marele Graal! Electrocasnicele cu funcție antibacteriană! Super, nu?

Recunosc: cea mai urâtă parte pentru mine este dezinfectatul legumelor și fructelor. Ore întregi în apă florală specială sau în apă cu oțet de mere, depinde de situație. Ce să mai stai, nene, cu prosopul cu apă florală, cu ochii pe ceas fix o oră? Toate astea-s amintiri! Dacă nu ți-ai băut ceaiul sau cafeaua, uite un motiv ca să citești ceva util cât timp îți faci siesta!

Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine pandemia asta m-a învățat să investesc în sănătatea mea și în lucruri de calitate. Nu în alea de doi lei, care, atunci când stai în casă, așa cum am pățit-o eu pe perioada stării de urgență, să te lase exact când toate magazinele erau închise. Mereu am avut încredere în produsele japoneze! Mi-aduc aminte că primul meu televizor color a fost Toshiba. Cu el am descoperit, împreună cu o antenă parabolică satelit, ce frumoasă e lumea. A fost săracul martor ani în șir la bucuriile și bocetele mele la seriale. Ehe… ce vremuri, ce amintiri…

Poate că am și o afinitate sau respect pentru cultura japoneză sau poate pentru evoluția lor tehnologică fulminantă, habar n-am, dar tot ce vă pot spune e că frigiderul ăsta japonez Toshiba e fantastic.

Noua gamă de aparate frigorifice e creată cu atenție maximă la detalii. Am încredere în produsele lor deoarece cercetarea continuă și atenția obsesivă pentru fiecare detaliu fac ca, pe lângă calitățile tehnologice desăvârșite, aceste frigidere să fie adevărate piese de design.

Toshiba și-a stabilit întotdeauna ca obiectiv fabricarea de aparate care să îmbunătățească calitatea vieții, diversificând gama pentru toate gusturile:

 • Side by side cu 4 uși;
 • French door;
 • Frigider cu 2 uși;
 • Combină frigorifică.

N-oi fi eu mare inginer în domeniu – pentru lista detaliată a calităților lor tehnice și nu numai las experții Toshiba să vorbească – însă, dacă ai ceva timp, o să-ți povestesc de ce m-a cucerit frigiderul antibacterian Toshiba Side by side GR-RF646WE.

Funcția de dezinfectare și sterilizare Plasma Pure

Aleluia! Rugile mi-au fost ascultate! Adio, frică de Salmonella, bacteria E. coli și câte bacterii mai împrumutăm când introducem în frigider produse ce au fost manipulate de zeci de oameni. Datorită tehnologiei de sterilizare și purificare a aerului, Plasma Pure, ce produce ioni care neutralizează mirosurile și elimină bacteriile, gustul și prospețimea mâncării sunt menținute constant.

Purificarea aerului din frigider

Suntem oameni: mâncăm, preparăm, dar, sincer vă spun, mereu am admirat frigiderele aproape goale doar cu fructe și legume. Și știți de ce? Nu suport să se amestece mirosurile într-un frigider! E fobia mea și, după ce prepar ceva, aerisesc, iar casa mea miroase ori a cuișoare, scorțișoară, cafea: îmi place mirosul de casă primitoare și nu de cantină! La fel și cu frigiderul: videz, împachetez – muncă de Sisif, nene! Dar acum am scăpat datorită tehnologiei de purificare a aerului Plasma Pure! Binecuvântare experților japonezi!

Alimente proaspete cât mai mult timp, prin cele 3 sisteme de răcire

Adio, risipă de bani! Bun-venit, economie!

Dacă vă întrebați ce fac cu trei lăzi de legume și fructe, să știți că pandemia asta m-a învățat să fac un lucru esențial: să nu mai pierd timp prețios prin supermarket sau piețe, ci să-mi fac un coș săptămânal al familiei, astfel încât să câștig timp, sănătate și nervi. Dincolo de faptul că trebuie, în aceste vremuri, să fim cât mai atenți cu sănătatea, învățăm astfel să câștigăm timp prețios. Însă există și reversul medaliei: nu toate legumele și fructele rezistă pe termen lung și, astfel, sunt obligată de multe ori să le verific constant și să le elimin pe cele stricate pentru a nu compromite toată investiția alimentară!

Cum e posibil? Acest frigider are o tehnologie 3 System ce folosește o pompă ce generează 3 fluxuri de răcire independente, făcând astfel posibilă obținerea unei creșteri semnificative a conservării alimentelor, pentru o prospețime îndelungată.

Convert Zone asigură extinderea capacității frigiderului cu 15% cu o singură atingere a butonului, astfel încât pot depozita o cantitate suplimentară de 91 de litri de alimente proaspete, transformând una dintre unitățile de congelare într-o unitate mini-frigider.

Și asta nu e tot! Datorită temperaturii care poate fi reglată de la -18° la 7°, pot păstra legume, fructe, pește și carne în același compartiment!

Spațiu mare de organizare și depozitare

Întotdeauna mi-a plăcut spațiul, fie că vorbim de casă, apartament, mașină sau electrocasnice! Acest frigider, cu uși duble, are 26 de compartimente, astfel încât să ofere mult spațiu pentru toate cumpărăturile săptămânale: cu până la 30% mai mult spațiu față de aparatele frigorifice din aceeași gamă de pe piață! Nu pot spune decât că e excelent pentru mine și familia mea!

Clasa energetică A++

Economie maximă la energie! Pe lângă faptul că e superb, frigiderul dotat cu tehnologia Dual Inverter este capabil să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare. De asemenea, este echipat cu un compresor invertor și două ventilatoare ce asigură mai puține vibrații și zgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare. Ambele echipamente variază puterea pentru a stabiliza temperatura.

Îmbină utilul cu plăcutul!

Dacă tot vorbeam de fashion la începutul articolului, iată că anul acesta am ales să-mi decorez casa și cu această piesă superbă și utilă în același timp. Detaliile ce m-au fascinat, recunosc, sunt designul lor elegant, liniile inovatoare, jocurile de lumină, materialele de calitate. Nu degeaba au fost premiate de către cele mai importante asociații internaționale: Red Star Reward, Good Design Award 2017, Reddot Award 2017 Winner, Good Design

Avantaje:

 • Calitate Japoneză 3 systemTM:
 • Dual Inverter
 • Plasma Pure
 • Alloy Cooling
 • 26 compartimente
 • Convert congelator în frigider

Frigiderul ăsta parcă e făcut pentru mine! Îndeplinește toate cele trei condiții ale mele: neutralizează mirosurile, elimină bacteriile, menține gustul și prospețimea alimentelor! Zău că a fost dragoste la prima vedere! Abia aștept să-l adaug în lista mea de ajutoare în casă! Reziști oare să nu-ți placă?

Și asta nu e tot! 

Hai că nu te mai rețin mult, ci cât ai mai sorbi două guri de cafea, să-ți spun ce am mai descoperit, tot în gama de electrocasnice Toshiba! Pun pariu că îți fac ziua mai bună!

Am scăpat de dezinfectatul rufelor! Da, o zic în gura mare și abia astept să testez noua mașină de spălat Toshiba cu funcție de sterilizare T07 Series.

De ce-mi place? Din varii motive. În afară de designul futurist și faptul că se încadrează perfect în spațiul meu minimalist, pentru mine, cele mai utile funcții le consider a fi:

Funcția antibacteriană 

Nu vreau să par expertă, dar ce are mașina asta deosebit este CycloneMix, o garnitură antibacteriană ce conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurând, în același timp, curățarea tamburului cu apă fierbinte de 90°C . Adică cu mai puțin de 10 grade față de punctul de fierbere al apei. Curățarea tamburului cu apă la această temperatură poate ucide multe tipuri de bacterii și mucegaiuri, curățând cuva în același timp. 

Nu e genial ce poate face pentru hainele noastre? Ce-ți poti dori mai mult pentru o igienă corectă și sănătoasă a hainelor?

Protecția hainelor în timpul spălării

Dezinfectăm, spălăm, spălăm, dezinfectăm, dar bietele haine cât să țină? Ei, tocmai asta are mașina special! Dispune de tehnologia GreatWaves, care protejează hainele în timpul spălării și oferă certitudinea unor haine curate și purtabile cât mai mult timp! Această tehnologie de care dispune noua mașină de spălat Toshiba este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării “The Great Wave of Kanagaza”. Viteza mare de rotație a cilindrului și structura sa interioară particulară permit obținerea aceleiași calități de spălare care s-ar obține folosind apă la o temperatură mai ridicată. 

Garantează economie de energie, detergent și timp

Frumoasă, frumoasă, dar tre’ să țină și cu a noastră casă, cred eu! Vreau să vă spun că și la acest capitol trece testul cu brio pentru mine! Mașina este dotată cu funcția de Spălare Eco Apă Rece (Eco Cold Wash)realizându-se astfel o economisire a energiei cu până la 67% și protecția culorilor cu până la 39%. Unde mai pui faptul că este capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată. Sincer, e genială!

De ce? Sintetizând, avantajele tehnologice ale mașinii de spălat Toshiba sunt:

 • The Great WavesTM
 • SenseDoseTM
 • 360 spray
 • Drum clean (90°)
 • Sense slide
 • Garnitură antibacteriană

Dacă tot suntem acum în febra cumpărăturilor, tot ce vreau să vă mai spun e că ar trebui să adăugăm pe lista de cumpărături tot ce ne ajută și ne face viața mai ușoară, astfel încât să avem timp să ne bucurăm de timpul personal sau cel alături de cei dragi! În loc să ne plângem de lipsa de timp, haideți să căutăm soluții! Haideți să evoluăm sau să ne aliniem tehnologiei în continuă perfecționare și să o lăsăm să ne ajute! Toshiba este pentru mine alegerea momentului!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s