Vrei să-ți trăiești toată viața ca o vacanță? Nu rata promoția imobiliară din Constanța!

Nu-mi spune că n-ai visat, măcar o dată-n viață,

Cum ar fi dacă ai avea și tu o casă în Constanța?

Pe malul mării ori pe coastă sau, liniștit, lângă lac,

Să-ți poți savura viața după bunul tău plac

Fără să fii nevoit s-aștepți concediul an de an…

Să uiți de check-in, check-out, să-ți faci vreun laborios plan!

Imaginează-ți doar cum ar fi ca, în fiecare dimineață

Când deschizi ochii, să vezi marea și răsăritul în față?                 

                    

Plusez încă un picuț și te-ntreb: nu meriți, oare,

Să-ți trăiești viața cum vrei, în fiecare zi, la mare?

Cum ar fi să savurezi seara cina pe terasă 

Și să vezi marea în zare, chiar din propria ta casă?

Nu e greu, îți garantez! Trebuie doar să îndrăznești!

De tine depinde doar să ai casa ce o dorești:

Nu e vis sau utopie, ci o posibilă realitate!

Îndrăznește și treci chiar acum la fapte!

Fă o pauză un minut și privește atent în jur:

Este casa ce o dorești, e totul de bun augur?

Este locul ideal unde vrei să te afli chiar acum

Sau pentru asta tre’ să faci kilometri întregi pe drum?

Dacă simți că vrei și tu anul ăsta o schimbare,

Sfatul meu e să îndrăznești să-ți iei o casă la mare!

Garantez că vei găsi la orice problemă o rezolvare!

Contează doar să-ți dorești și să faci pasul cel mare!

Hai să-ți spun ce am aflat (și e ofertă limitată!):

Pachet apartament și parcare supraterană sau etajată.

Doar primii 25 de cumpărători beneficiază de campanie

Și vezi că e valabilă doar până pe 31 martie!

Iar dacă te grăbești, poți prinde, până la 1 martie,

Oferta de lansare pentru apartamentele ale căror construcție

A fost demarată încă de anul trecut.

Să prinzi promoția e tot ce ai de făcut!

Unde? În ansamblul imobiliar BOREAL PLUS

Cu vile și apartamente ce-ți taie răsuflarea de sus.

Dă doar un click și e mult mai ușor decât crezi

Să nu mai stai pe gânduri și să-ți iei casa ce o visezi!

Dacă ai ajuns pân’ aici, presimt că m-ai întreba:

„De ce dintre toate ai ales, dom’le, Constanța?”.

Cred că nu este om căruia să nu-i fi trecut prin minte, măcar o dată, întrebarea: „Oare cum ar fi să mă mut în alt oraș?”. Recunosc: nu e o decizie extrem de ușoară, însă am făcut o listă cu argumentele care m-au influențat. Dacă ai răbdare să citești, garantez că vor fi cele mai bune minute de informare citite în ultima vreme.

De ce să-mi iau o locuință în Constanța?

 1. Este orașul cu cel mai curat aer din România

Potrivit IQ AirVisual, o organizație de specialiști elvețieni ce au realizat un studiu privind poluarea globală, Constanța este orașul cu cel mai curat aer din România. Justificarea lor survine explicând că briza mării ajută la curățarea aerului, conferindu-i astfel aerului o calitate ridicată. De acest lucru te poți convinge și tu venind în Constanța sau, pur și simplu, accesând site-urile de specialitate, unde calitatea aerului este monitorizată constant. Aerul pe care-l respirăm și mediul în care locuim sunt unii din factorii cei mai importanți ce dictează calitatea vieții pe care o trăim. Pentru mine, este unul din factorii decisivi de când mi-a încolțit în minte ideea mutatului.

 1. Nu îmi mai doresc să fiu un simplu turist aici!

E prea frumos orașul ăsta și are o istorie ce merită descoperită pe îndelete, la pas, în fiecare zi. Am descoperit acest lucru datorită unui eveniment în care am avut un ghid extraordinar: ne-a condus vizual într-o călătorie în timp, descriindu-ne într-un mod inedit atracțiile turistice ale Constanței – Cazinoul, emblema orașului, Muzeul de Artă Populară, Edificiul Roman cu mozaic, Farul Genovez, Bustul lui Mihai Eminescu, Statuia poetului latin Ovidiu, Geamia Hunchiar, Biserica grecească Metamorphosis sau Moscheea Carol I sunt doar câteva dintre ele. Ce m-a fascinat, însă, era faptul că acest om deosebit avea cu totul alt job și practica meseria de ghid din pasiune, știind aproape totul despre multe locuri pe lângă care trecusem de multe ori fără să știu de însemnătatea lor istorică. Astfel, am descoperit oameni pur și simplu faini pe care îi poți asculta o viață fără să te plictisești!

 1. Atracțiile naturale ale județului Constanța sunt unice!

Rezervația naturală de la Agigea e doar unul din locurile în care te poți relaxa liniștit în natură, fără să-ți pese de oră, zile sau de anotimp. E un loc unde toate frământările și grijile dispar în mod subit, pentru că efectiv ești mult prea captivat și încântat să descoperi nenumărate specii de plante maritime, mușchi marini sau să zâmbești larg când zărești vreuna din simpaticile broaște dobrogene!

Constanța are farmecul ei aparte! Nu te plictisești niciodată aici! Îți poți trăi viața aici la fel ca într-o micuță Toscana! Nimic nu te împiedică să explorezi! Ai timp și posibilități nenumărate! Dacă îți dorești o degustare de vinuri de calitate, poți vizita podgoriile Murfatlar și poți fi martorul procesului său de fabricație!

 1. Sănătate curată! 

De ce tânjim mereu către alte destinații, la care de multe ori doar visăm, când noi avem acasă tot ceea ce ne dorim, dar nu știm câteodată a le aprecia la adevărata lor valoare? Cred că putem face propriul nostru Rai din ce avem aici!

Constanța e locul unde te poți recupera atât fizic, cât și psihic. Imaginează-ți cum ar fi să te trezești, în fiecare dimineață, făcându-ți relaxat plimbarea pe malul mării sau pur și simplu inspirând aerul bogat în aerosoli! În afară de relaxarea la care te îmbie nisipul și apa mării, dacă suferi de alergii sau reumatism, în județul Constanța găsești remediul: mai exact la lacul Techirghiol, ce e doar la câțiva kilometri de tine. Nămolul acestui lac este recunoscut pentru proprietățile sale terapeutice. Și cum timpul este ireversibil, câteodată ar trebui să ne gândim serios la acest oraș, mai ales odată ce înaintăm în vârstă. 

 1. Găsești locuințe premium în Constanța

Sunt atât de multe lucruri de explorat, de descoperit, pe care garantez că nu le poți descoperi doar într-o vacanță de câteva zile! Constanța se trăiește, se simte! Chiar dacă orașul este cel care m-a atras în sine, ceea ce m-a făcut să mă gândesc serios la o mutare cât mai curând este faptul că am găsit ansamblul rezidențial ce îndeplinește cu brio multe din cerințele mele.

Dacă ești fascinat și tu de acest oraș și te-ai hotărât să te muți sau să-ți achiziționezi o casă de vacanță, nu îți face griji în privința găsirii unei locuințe premium! Așa că sfatul meu, dacă ești în căutare de locuințe noi, este să mergi pe instinctul tău! Casa trebuie să fie aleasă și cu inima, să simți că poți adăuga acel „A” cald cuvântului casă. Acasă trebuie să fie locul ideal pentru tine!

Cel puțin așa am simțit când am descoperit gama de locuințe BOREAL PLUS.

Cu ce m-a atras BOREAL PLUS

 1. Poziția amplasării ansamblului rezidențial

BOREAL PLUS este localizat într-o zonă ferită de aglomerația orașului, dar în același timp, o zonă aproape de punctele cheie ale orașului. BOREAL PLUS este situat în zona de Nord a orașului Constanța, în continuarea binecunoscutului ansamblu rezidențial BOREAL, având în proximitate Lacul Siutghiol.

Mereu mi-am dorit un loc cald, ferit de aglomerație, un echilibru perfect între natură și confort, în care să pot admira diminețile și apusurile, ce sunt ireal de frumoase! Și nu sunt criterii pe care le-am visat peste noapte, ci rezultă din faptul că mi-am trăit copilăria la casă, cu toate oportunitățile și libertățile ei, făcându-mă să simt viața cu adevărat. Mult mai târziu mi-am dorit, prin prisma jobului, să reduc timpul risipit în trafic, drumurile înzăpezite de odinioară ce-mi periclitau programul profesional, așa că am luat decizia de a mă muta la bloc. Indiferent de zona aleasă, mereu am tânjit după priveliște și spațiu. Mereu am căutat acea libertate, măcar vizuală, în care am crescut. Și crede-mă: e mare lucru să îți găsești o locuință într-o zonă deschisă.

 1. Stilul american

Doar privind proiectul BOREAL PLUS, ești transpus într-unul dintre cartierele americane de blocuri și case, totul fiind foarte aerisit, cu multe spații verzi, parcuri între clădiri pentru relaxare sau timp liber alături de copii, dar cel mai important mi se pare faptul că au locuri de parcare suficiente pentru rezidenți și vizitatori.

 • Cartierul BOREAL PLUS va beneficia de spații verzi amenajate pe o suprafață de 15.000 mp, care asigură un cadru natural, propice relaxării;
 • Include acces securizat și dispune de un parc cu loc de joacă pentru copii, ceea ce aduce un plus de siguranță și confort;
 • Asigura o gamă de servicii și facilități care anticipează nevoile pentru o viață urbană de calitate, de la parcări, boxe și acces securizat, până la spații office și comerciale.
 1. Diversitatea ofertei

BOREAL PLUS este un proiect alcătuit din 691 de locuințe: vile de lux și apartamente premium. Întregul proiect va fi dezvoltat în 4 faze, pe o perioadă de 4 ani (2020-2024).

        BOREAL PLUS, va cuprinde:

 • 18 vile elegante: 4 sunt vile premium individuale și 14 la număr sunt cuplate la calcan;
 • 9 blocuri de apartamente.

Cu ce m-a convins BOREAL PLUS

 1. Recunoaștere la nivel european. 

BOREAL PLUS a primit Titlul Residential Development din partea International Property Award în decembrie 2020, ca o validare a întregului concept de locuire, deși este proaspăt lansat!

 1. Certificare BREEAM

Faptul că ansamblul imobiliar BOREAL PLUS este și va fi construit cu scopul de a fi certificat BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) îmi garantează faptul că dezvoltatorii folosesc materiale atent selectate și soluții tehnice moderne ce se focusează pe sustenabilitate, incluzând: panouri solare, sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite (reducând considerabil impactul asupra mediului), parametrii specifici etapelor construirii sunt atent monitorizați pentru ca, în final, noi să putem beneficia de o calitate premium a clădirilor.

 1. Calitatea Premium a construcțiilor

Vilele din ansamblu au structura de rezistență din cadre de beton armat, în timp ce zidăria este realizată din cărămidă GVP, locuințele au tâmplărie din profile PVC armate și un sistem eficient de încălzire prin pardoseală. În băi și bucătărie este folosită marmura, iar în zona balcoanelor și teraselor este integrat granitul. În principalele încăperi este folosit un parchet Tarkett cu trei straturi, ce asigură confort pe toată durata anului. Fiecare vilă are o centrală termică în condensație care furnizează căldură și apă caldă menajeră cu eficiență energetică maximă. Casele vor beneficia de sistemele smart din cartier: sistemul de colectare selectivă și de gestionare a deșeurilor, respectiv iluminatul eficient.

673 apartamente 

Construite la standarde occidentale, apartamentele oferă un nou concept de locuire, suprafața lor variind între 56-102 mp. Dacă îți dorești mai multe informații, ceea ce mi se pare un lucru perfect normal, despre structura clădirilor, nivelul maxim de siguranță și durabilitatea în raport cu zona seismică, natura terenului, structura subterană a teraselor, balcoanelor și materialelor folosite sau tipul planșeelor, îți atașez mai jos un document în care ai răspunsul tuturor întrebărilor până să ajungi să vorbești cu inginerul constructor.

Finisaje și dotări 

Pot garanta că în momentul în care vei zări panorama de la etajele superioare ale acestor clădiri, ți se va tăia respirația! Privind marea în depărtare, totul nu poate fi decât perfect. Știu că te vor fascina interiorul și dotările apartamentului, așa că dacă ai nițică răbdare, ți-am atașat mai jos un document în care găsești detaliat tipul și calitatea materialelor folosite, astfel încât când pășești în apartamentul pe care dorești a-l achiziționa, să poți face acest pas decisiv cu inima deschisă!

 1. Facilități în proximitate pentru o dezvoltare rezidențială premium
 • Centre comerciale:  Aproape de complex sunt spații comerciale pentru a reduce timpul alocat cumpărăturilor: Kaufland în imediata vecinătate a ansamblului, TOM, VIVO, Carrefour, Mega Image, Penny Market și Auchan;
 • Unități medicale;
 • Unități educaționale: Vestea extraordinară e că dezvoltatorii au obținut de la Primăria Municipiului Constanța certificatul de urbanism pentru construirea unei grădinițe în cadrul ansamblului, iar lucrările vor începe după obținerea de către dezvoltator a autorizației de construire, estimată pentru luna iunie 2021. Proiectul are ca obiectiv creșterea calității vieții tinerelor familii și va fi dezvoltat pe o suprafață de 1.350 mp, cu regim de înălțime de P+1 și o suprafață desfășurată de 1.400 mp.
 1. Conectivitate excelentă și rapidă 
 • Acces direct în Bulevardul Tomis;
 • Centrul Orașului – 15 minute;
 • Autostrada A4 – 5 minute;
 • Autostrada A2 – 15 minute;
 • Campusul Universitar – 5 minute;
 • Plaja Mamaia – 15 minute.
 1. Transport
 • Accesul este facil atât pentru conducătorii auto, dar și pentru cei care folosesc mijloace de transport în comun;
 • Autobuz în sistem public – Nr.3 (Stația ONRC);
 • Microbuz în sistem privat – Nr. 32.

De ce am încredere în BOREAL PLUS?

Pentru că sunt pe piață și au o experiență în domeniu de peste 30 de ani! Au fost primii ce au construit primul ansamblu rezidențial în Constanța după 1989.

Dezvoltatorii imobiliari nu sunt la prima încercare, ci au o experiență vastă de care te poți convinge oricând. Printre proiectele lor de succes se numără și primul proiect rezidențial din București cu Certificare BREEAM Excellent, LUXURIA, ce oferă facilități de top unei comunități exclusiviste a oamenilor de succes.

Ați vizitat vreodată sau poate doar ați văzut vreodată cartierul Greenfield Băneasa din București? De cum intri, e o atmosferă unică. Te simți relaxat, fiind situat în vecinătatea Pădurii Băneasa, iar privirea îți este încântată de combinația unică de arhitectură modernă și minimalistă. Dacă nu ați știut, Greenfield este proiectat tot de Impact Developer & Contractor, dezvoltatorii imobiliari ai BOREAL PLUS. Sau poate Greenfield Copou din Iași îți sună cunoscut? În orașul celor 7 coline, lângă pădurea Băneasa în Timișoara, Cluj sau între Lacul Siutghiol și Marea Neagră, rezultatul acestor dezvoltatori este o comunitate activă aflată în perfect echilibru dintre natură și confort.

Este locul ideal. Spațios, construit sustenabil unde să locuiești, dar în același timp, totodată, poți schimba radical macazul profesional deoarece poți lucra inspirat de acasă adaptându-te noului trend work-from-home. Dacă vrei o locuință în cadrul ansamblului BOREAL PLUS din Constanța, grăbește-te! Vânzarea apartamentelor a început deja, oferind totodată cel mai bun preț de lansare pentru locuințe cu finisaje și facilități de top. Întregul proiect va cuprinde doar 18 vile și 9 blocuri cu 673 de apartamente premium și 811 locuri de parcare! Până la finalul anului 2021, vor fi livrate 3 blocuri cu 210 apartamente (studio, 2 camere, 3 camere), iar dezvoltatorul imobiliar va investi și într-o clădire cu 289 de parcări.

Așa că nu e timp de pierdut dacă vrei să-ți alegi poziția vilei dorite sau a apartamentului mult dorit, fie la etajele superioare, așa cum îmi doresc eu, ce oferă vedere panoramică asupra Lacului Siutghiol și spre Marea Neagră!

NU RATA PROMOȚIILE!

 • BOREAL PLUS a început vânzarea caselor de lux aflate în stadiu de finalizare și are o ofertă de lansare valabilă până la 1 Martie pentru apartamentele a căror construcție a fost demarată în toamna anului trecut, cu prețuri de la  55.782 Euro + TVA
 • Mai mult decât atât, dezvoltatorul a decis să organizeze o campanie în perioada 1 Februarie 2021 – 31 Martie 2021, ora 23:59 în cadrul căreia clienții care semnează o promisiune bilaterală de vânzare pentru un apartament studio, apartament cu 2 camere sau apartament cu 3 camere în cadrul ansamblului BOREAL PLUS primesc în prețul apartamentului o parcare!

Regulamentul campaniei este afișat și disponibil pe site-ul BOREAL PLUS.

Soluții de finanțare

Există nenumărate și realizate în cel mai scurt timp posibil!

IMPACT FINANCE & DEVELOPMENTS oferă costuri mai mici în baza parteneriatelor create cu cele mai importante instituții ale pieței financiar-bancare din România, printre care pot fi enumerate: BCR, Banca Transilvania, Unicredit, BRD, Alpha Bank, First Bank.

O casă în Constanța este întotdeauna o investiție materială și spirituală garantată!

Comunitate faină

A te muta nu este totul! Știți cât de mult contează treaba asta cu comunitatea în care locuiești? Enorm! E unul din motivele ce mă fac să îmi doresc să mă mut aici! Oameni noi, locuințe noi cu standarde și dorințe similare de viață și confort, alături de care să conturezi o comunitate faină rău: cea a oamenilor ce-și doresc o viață nouă, civilizată, cu tot ceea ce cuprinde ea, pe care să o putem construi aici, în țara noastră. Dacă și voi vă doriți aceleași lucruri, îndrăzniți și achiziționați-vă o locuință în ansamblul imobiliar BOREAL PLUS din Constanța! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s